co3-ontwerp.

Ontwerp je woning

Op zoek naar een tig lasser?

Ik ben redelijk handig, maar als het erop aan komt om iets te moeten lassen dan laat ik het liever over aan een erkende vakman, een tig lasser.  Zo ben ik al een tijdje bezig om mijn tuin een beetje op te knappen, dit wilde ik doen door middel van het plaatsen van een overkapping. Bijna alles is van hout, maar het dak wilde ik iets steviger hebben en heb hier een dunne metalen plaat op laten zetten. Maar om dit dak vast te zetten heb ik een tig lasser ingehuurd, deze lasser heeft er meer kijk op hoe ik het beste het dak kan plaatsen, en zo weet ik zeker dat er vakwerk wordt afgeleverd. Terwijl de lasser in mijn tuin bezig was om mijn overkapping af te maken ging ik alvast verder in mijn tuin aan de slag. Ik was zo druk met mijn werkzaamheden bezig dat ik een beeld die al jaren in de tuin staat over het hoofd zag en deze per ongeluk omver stootte. Helaas heeft de val van mijn beeld het niet overleefd en was van zijn sokkel afgebroken. Een geluk bij een ongeluk, maar de tig lasser heeft ook dit ongelukje weer netjes kunnen maken. Niet alleen ben ik zeer tevreden over mijn nieuwe overkapping, mijn tuinbeeld staat ook weer mooi op zijn plaats te pronken. 2222

Super blij

Wat ben ik blij met mijn nieuwe aanwinst, ik geniet nu elke avond onder mijn overkapping van mijn mooie tuin. Zelf had ik het dak van de overkapping niet zo mooi erop kunnen maken.  11111