co3-ontwerp.

Ontwerp je woning

Naar Sanitair Online voor een degelijke badkraan

75Al krijg ik er zelf dan wel veel meer vaardigheid in, het is niet gezegd dat klussen makkelijk is. Vaak kom je er pas al doend achter hoe het moet – en soms is het dan al te laat. Zoiets is mijzelf ook heus weleens overkomen, bijvoorbeeld toen ik in onze badkamer aan het klussen was. Ik heb toen een vreselijke flater begaan met de kraan die ik gekocht had omdat ik dácht dat ie wel op het bad zou passen – een gigantische misvatting, zo bleek al snel.

Kwaliteit tegen een zachte prijs

28Ik had het klussen op zich goed voorbereid en had al weken van alles voor de badkamer in huis liggen, maar deze kraan moest ik zo gauw mogelijk vervangen. Ik ben gaan zoeken naar een passende kraan en kwam toen op Sanitair Online badkraan tegen die wél naar m’n zin was. Uiteindelijk had ik alsnog enorm geluk bij een ongeluk want wat bleek nou? Deze Sanitair Online badkraan werd enorm snel geleverd en was nog eens zo’n vijftig procent goedkoper ook, in vergelijking met die vorige. Het viel me op, even rondneuzend op de website van Sanitair Online, dat alle artikelen hier enorm voordelig worden aangeboden. Dankzij mijn eigen positieve ervaringen destijds raad ik deze webwinkel nu altijd aan iedereen aan die aan het klussen gaat met de badkamer. Je begint namelijk bij de kwaliteit, zeker als je voor ogen hebt nog tientallen jaren met je badkamer te doen. Een zachte prijs is dan overigens ook nooit mis natuurlijk!