co3-ontwerp.

Ontwerp je woning

Moderne buffetkasten: strak en een echte impuls

Wat is nu precies een moderne buffetkast? Voor mij is een moderne buffetkast elke kast die de tradities doorbreekt en die een nieuw tintje geeft aan het oude gebruikelijke. Ik heb drie hele leuke moderne buffetkasten gevonden op Yels.nl, hieronder licht ik toe waarom ik deze kasten zo leuk vind.

Bologna

Onze meubelcollectie Bologna is van 100% gerecycled teak hout, die op ambachtelijke wijze is vervaardigd. Dit Cabinet zorgt voor een natuurlijke en landelijke uitstraling. Ga voor deze prachtige, landelijke look met een nieuwe twist en u zult geen spijt hebben. Het bijzondere aan deze kast is dat het hout ook echt hout is gelaten. De warme houtkleur geeft deze kast een mooie, warme uitstraling waardoor deze mooi zal staan in vrijwel elke huiskamer.

 

Daan

Deze op ambachtelijke wijze vervaardigde grenen buffetkast met landelijke uitstraling is handgeschilderd en afgewerkt in een oude witte / grijze vintage-look. De buffetkast is 140 cm breed en voorzien van 2 deuren en 6 koboo-manden.
Daan is een prachtig, compleet woonprogramma in een vernieuwde landelijke stijl. Dit programma wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd van oud gemaakt grenen. De meubelen worden met de hand afgewerkt in een oude witte / grijze vintage-look, waarin mooie koboo-manden verwerkt zijn. Door de strakke vormgeving en de romantische uitstraling is meubelcollectie Daan de nieuwste trend in het landelijk wonen!

Florence

De buffetkast Florence heeft 4 deuren en 10 lades. Hij is 220cm hoog en 160cm breed. Collectie Florence is een mooi landelijke Grenen meubellijn. De meubellijn is met de hand gemaakt en heeft een oude vintage afwerking. Dit is een van de nieuwe stromingen binnen de landelijke buffetkasten. Vintage is weer helemaal hip en dat zie je hier ook terug komen.

Ben jij benieuwd naar welke buffetkasten Yels.nl nog meer te bieden heeft? Neem dan snel ik kijkje op de webshop of kom langs in de showroom in Gendt.