24 september 2023

co3-ontwerp.

Ontwerp je woning

Mijn ouders zijn op zoek naar de openslaande deuren

Mijn ouders zijn op zoek naar de openslaande deuren

223400868_640

Voor wie het nog niet in de gaten heeft gehad dat je gewoon de openslaande deuren kan laten plaatsen die je hebben wilt zal het toch een stuk sneller gaan opzoeken via het internet. Nu dat ik weet dat het mogelijk is ben ik eerst via het internet  gaan zoeken naar de mogelijkheden die er voor mij zijn. Zo kwam ik eerst op het idee om er gewone deuren te plaatsen. Toch werd mij al vrij snel gezegd dat het beter zou zijn als ik er openslaande deuren zou plaatsen doordat het minder ruimte in beslag zou nemen. Nu dat ik het advies heb aangenomen ben ik eerst verder gaan kijken naar de prijzen wat de andere bedrijven ervoor vragen maar nu dat ik het zeker weet dat ik bij Different Doors het beste resultaat krijg hoef ik me geen zorgen meer te maken dat ik bij hun te duur uit ben. Dankzij hun hebben ze ervoor gezorgd dat ik de openslaande deuren kan krijgen die ik hebben wil en hoef ik me eigen niet in de problemen te werken omdat het niet is geworden hoe dat ik het hebben wil. Nu enkele weken later weet ik maar al te goed dat het een stuk makkelijker kan gaan als dat ik het had verwacht. Ze zijn nu immers bezig om de openslaande deuren te plaatsen bij mijn ouders en ik hoef niet meer uit te zoeken welke het goedkoopste is voor hun zodat de kosten niet te hoog zullen worden. Nu dat ik het met mijn eigen ogen heb bekeken wil ik het bij mijn eigen huis ook zo voor mekaar krijgen dat ik zo min mogelijk hoef te doen maar dat er wel de openslaande deuren komen te zitten die ik zelf heb ontworpen en heb uitgekozen.