co3-ontwerp.

Ontwerp je woning

LED inbouwspots

LED inbouwspots geven mooi en helder gericht licht en het staat mooi afgewerkt. Tegenwoordig is het dimmen van LED lampen geen probleem meer en er zijn diverse inbouwspots op de markt te koop.

Welke LED inbouwspot is geschikt?

LED inbouwspots kunnen allerlei extra kwalificatie hebben, zoals stofdicht, waterdicht, warm licht, natuurlijk licht, dimbaar, kantelbaar et cetera. Daarnaast zijn er LED inbouwspots in allerlei vormen, kleuren en maten verkrijgbaar.

Waar koop ik LED inbouwspots?

De webshop Lightexpert.nl biedt een ruime keuze aan tegen lagen prijzen. Het is een echte expert. Standaard geven zij twee tot vijf jaar garantie op hun producten. Voor een deskundig advies kan je ook uitstekend terecht bij deze winkel. Zij verkopen LED inbouwspots van alle grote merken en in verschillende maten, fittingen, kleuren en vormen. Voor allerlei ruimtes kan je hier LED inbouwspots kopen.

LED inbouwspots in de badkamer</h2

Badkamerverlichting moet uiteraard voldoen aan bepaalde eisen op het gebied van waterdichtheid, maar ook veiligheid is belangrijk. Het licht moet goed gericht, wit en helder zijn en voldoende licht geven.

IP-waarde van een lamp

Hier vind je een blog over de IP-waarde van een lamp. IP-waarde zegt iets over de beveiligingsklasse van de lamp. Deze kwalificaties worden uitgedrukt in een IP-waarde. In een douchecel is bijvoorbeeld minimaal IP45 aan te raden (waterdichtheid).

Wil je graag een adviesgesprek?

Ga dan naar de klantenservice van Lightexpert.nl. Telefonisch zijn ze bereikbaar op nummer 085-0471218 en per mail kan je ze bereiken op dit adres: klantenservice@lightexpert.nl.

Maak samen een lichtplan en laat je adviseren en inspireren door hun kennis en ervaring.