co3-ontwerp.

Ontwerp je woning

Holland Warmte staat voor kwaliteit

Holland Warmte is waar je een uitstekende kwaliteit kunt vinden en een zeer goede service. Omdat ik een zeer tevreden klant ben van dit bedrijf, ben ik op het idee gekomen om dit bericht achter te laten op dit blog. Goede tips zijn er immers om te delen toch? 

Nadat ik ben verhuist en er achter kwam dat de ketel die in dit huis zat, zijn beste tijd wel had gehad. Wilde ik eens gaan uitzoeken of het raadzaam was deze te vernieuwen. Hiervoor is een monteur van Holland Warmte bij mij langs geweest om de oude ketel te bekijken. In de eerste instantie dacht ik dat het verstandig was om de ketel te laten onderhouden. Maar toen ik de verschillen hoorde in kosten die je maakt met een oude ketel en een nieuwe? Was ik eigenlijk direct om.

Holland Warmte

Door Holland Warmte heb ik direct een offerte op laten maken

Aan de hand van alle informatie die ik had gewonnen ben ik een offerte gaan opvragen bij Holland Warmte. Het voelde erg prettig om de beslissing te maken om een goede ketel aan te schaffen waar ik mij geen zorgen om hoef te maken. Bij de oude ketel was het om eerlijk te zijn, wachten tot deze ermee zou ophouden. 

Enfin, nadat ik de offerte in huis had, kon ik direct een afspraak maken voor de installatie. Ik heb gekozen voor de Remeha Avanta A 28C CW4. Hierbij zit ook een zeer handige klokthermostaat en deze ketel staat bekend om zijn energiezuinig verbruik en ontziet de ketel het milieu maximaal.

Er zijn diverse mogelijkheden te vinden op de website voor elk type woning en huishouding. Daarom weet je zeker dat je nooit teveel betaald om optimaal gebruik te kunnen maken van jouw ketel. In ons koude land is dit natuurlijk erg van belang. Neem daarom zelf eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel met mijn bericht.

Holland Warmte