co3-ontwerp.

Ontwerp je woning

Goedkoop een zwembad bouwen

2

Mijn vrouw zat al maanden al mijn hoofd te zeuren om een zwembad. Ze wilde heel graag een zwembad bouwen voor in de tuin. Omdat onze jacuzzi ook van Bodyfit kwam hadden we besloten om daar ook een zwembad te kopen. We hadden goede ervaringen met dit bedrijf en dat is erg belangrijk. Daarnaast zijn ze ook nog een erg voordelig. Als je de prijzen zit van soortgelijke bedrijven zit er een groot verschil in. We hebben toen contact opgenomen en een afspraak gemaakt.

1

 

Iemand kwam langs

De afspraak verliep uitstekend. Wij gaven onze wensen door aan hun en een aantal maten. Ze zijn toen gelijk gaan tekenen en binnen een paar minuten kwam er iets heel moois uit. We vonden het zo mooi dat we gelijk hadden besloten om het zwembad te bouwen. De vraagprijs viel enorm mee.

Ze begonnen met bouwen

Binnen een week zijn ze aan de gang gegaan met zwembad. In totaal zijn ze 4 dagen bezig geweest met het bouwen. Dat verdiend een groot compliment. In zo’n korte tijd zo’n fantastisch zwembad bouwen is heel knap. Het is daarom ook echt een aanrader om eens het assortiment van Bodyfit te bekijken. De zwembaden zijn van hele hoge kwaliteit. Nu een aantal maanden verder ben ik er nog zeer tevreden mee. Het is makkelijk te onderhouden en gebruikt niet veel water. Dit scheel heel erg in de kosten!