co3-ontwerp.

Ontwerp je woning

interieurinrichting

Goede hulp met mijn interieurinrichting

Wat is het toch moeilijk om de juiste interieurinrichting te vinden. Samen met mijn vriend zijn wij stad en land afgegaan om passende meubels te vinden voor onze woning. Helaas hebben wij niet dezelfde smaak en dan is het helemaal een gedoe om iets leuks te kunnen vinden. Laatst waren wij bij vrienden op bezoek en zij hadden alles zo mooi en leuk ingericht, dat wij hier best wel een beetje jaloers op waren.  Toen wij te horen kregen hoe zij hieraan kwamen, hebben ook wij meteen contact opgenomen met + Light & Living opgenomen. interieurinrichting

Wat een gezelligheid

+ Light & Living is een samenwerking tussen, Annelies Havinga van Annelies Woonadvies en Constance Dolmans van Serendipity Interiors. Zij hebben meerdere jaren ervaring op het gebied van interieurinrichting. Zij maken van de kleinste ruimtes de mooiste creaties, soms door middel van sfeerlampen. Maar ook kunnen zij goed adviseren als het om een gehele metamorfose gaat. Zij kunnen jou bijzonder goed helpen, om van jouw huis een thuis te maken. 

Inmiddels hebben wij een zeer romantische woonkamer gekregen, dit door de hulp van de medewerkers van + Light & Living. Want niet alleen deskundig advies hebben zij gegeven, in de winkel hebben wij meerdere spullen gekocht die dit allemaal tot een fraai geheel heeft omgetoverd.