co3-ontwerp.

Ontwerp je woning

Een huis kopen Terneuzen mogelijk

Als ik spreek over huis kopen Terneuzen en omstreken, weet jij dan bij wie je terecht kan? Wij waren namelijk druk aan het zoeken naar een geschikte makelaar om onze passende woning te vinden, echter zaten we niet te wachten op de hoge kosten welke een makelaar hanteert….

Door op het internet te zoeken naar woningen viel het ons op dat in de regio van Terneuzen enorm veel woningen worden aangeboden door Makelaar Tom. Dit bedrijf staat(waarschijnlijk) enorm goed aangeschreven waardoor we ervoor hebben gekozen om een bezichtiging te plannen, uiteraard met de achterliggende gedachtes dat hun ons aan een nieuwe woning kunnen helpen.

logo-makelaar

Tijdens het zoeken naar woningen welke onder hun beheer liggen viel het ons in ieder geval op dat deze woningen allen prachtig zijn afgewerkt!

Bezichtiging gepland!

Door telefonisch in contact te komen met dit bedrijf is het voor mij wel duidelijk geworden dat het hier om perfecte service gaat, hun gaan echt voor je zoeken naar die ene woning! Dankzij het zoeken op huis kopen Terneuzen is het ons in ieder geval gelukt om bij hun een bezichtiging te plannen. Dit hebben we vorige week al gehad en bij binnenkomst waren we beide spontaan verliefd geworden op de woning. Prachtig afgewerkt en niet te vergeten voor een zeer aantrekkelijke prijs! Wij gaan in ieder geval voor deze woning en hoop van harte dat de bank het ons ook gunt…

obj_408_large-300x224