Logo-Beddenspecialist-Hendriksen

De beste waterbedden in rotterdam vind je bij hendriksen Slaapcomfort

Mijn vader had de laatste tijd erg veel last van slaapproblemen. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar Waterbedden Rotterdam om een bedrijf bij ons in de buurt te vinden die goede waterbedden aanbiedt. 

Terecht gekomen op de website van Hendriksen Slaapcomfort 

Toen we op het internet op zoek gingen naar waterbedden Rotterdam kregen we zeer veel zoekresultaten van veel verschillende bedrijven bij ons in de buurt die waterbedden aanbieden. Nadat we samen een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons website van Hendriksen Slaapcomfort ons het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat super veel aantrekkelijke informatie. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf zeer goede kwaliteits waterbedden aanbiedt. Ook zijn er op het internet zeer veel positieve reviews van voorgaande klanten te vinden die zeer tevreden zijn over de aankopen die zij bij dit bedrijf hebben gedaan. Dit sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om een bezoek aan de winkel te brengen. 

hendriksen

Zeer tevreden over de nieuwe boxspring 

In de winkel werden we erg vriendelijk en zeer uitgebreid geholpen door een van de verkopers van het bedrijf. Nadat we een aantal waterbedden met elkaar hadden vergeleken besloot mijn vader om over te gaan tot een aankoop. Het waterbed ligt erg fijn en mijn vader heeft nu weer een erg goede nachtrust.