co3-ontwerp.

Ontwerp je woning

borowski glas

Borowski glas vind u bij Shop a deco

Het onderwerp van vandaag is Borowski glas! Wanneer u voorzien bent van een woning dan herkent u dit probleem vast wel. Ik zelf heb wekelijks de drang om het een en ander te veranderen aan het interieur van mijn woning. Voornamelijk doe ik dit door het verplaatsen van meubelen en het kopen van nieuwe decoratieartikelen. Echter kon ik afgelopen maanden nergens leuke decoratie artikelen vinden voor in mijn interieur. Zodoende ben ik het internet gaan bekijken met de hoop leuke decoratieartikelen te vinden. In een mum van tijd belandde ik dan ook in de webshop van Shop a deco. Hier had ik de mogelijkheid om decoratieartikelen van het merk Borowski glas en nog veel meer verschillende merken te bestellen. In het assortiment werden maar liefst drie verschillende collecties van dit glas aangeboden. Aangezien deze decoratieartikelen aan mijn eisen voldeden heb ik een aantal decoratie artikelen van het bovenstaande merk besteld, via de webshop van Shop a deco.

borowski glas

Prachtige decorartikelen

Alle decoratieartikelen werden dezelfde week weer aangeleverd en eindelijk zag mijn interieur er weer vernieuwend uit. Voorlopig heb ik dan ook de juiste aanbieder gevonden waar ik de benodigde decoratieartikelen kan bestellen. Omdat niet alleen het bovenstaande merk word aangeboden, maar ook nog tientallen andere. Zie hieronder de merken die worden aangeboden:

 • Stroheim
 • Holmegaard
 • SEMA
 • Fabricut
 • Trend
 • Eva solo
 • Duralee
 • Kay Bojesen
 • Rosendahl
 • S.Harris
 • Suburban
 • B.Berger
 • York
 • Sylvie Thiriez

Zoals u kunt zien vind u in dit assortiment een ruim aanbod aanbod waaruit u een keuze kunt maken. Ik raad het u dan ook aan om uw decoratieartikelen te bestellen via deze webshop!

iNTERIEUR